maandag 21 september 2015

Samen uit in Zeeland


Woon je in Zeeland?
En je hebt zin om iets te gaan doen, even naar de film of gewoon lekker naar buiten, potje tennissen of naar een museum?
Maar er is even niemand die met je mee kan, dan is Samen uit in Zeeland de plek voor jou.Samen uit in Zeeland is nieuw.
De gedachte erachter: ‘Samen is leuker dan alleen’.

Wat als je zin hebt om een workshop wijnproeven te volgen, maar je kunt niemand vinden die mee wil? Of het is mooi weer en je gaat een strandwandeling maken. Je kunt natuurlijk alleen gaan, maar je kunt ook nieuwe mensen zoeken die dezelfde interesses hebben en samen dingen willen ondernemen.
Daarom is er nu www.SamenuitinZeeland.nl: de ontmoetingsplek voor Zeeuwen zoals jij en ik.

Op www.samenuitinzeeland.nl kunnen mensen lid worden en vervolgens een activiteit aanmaken. Andere leden van de site kunnen zich dan daar voor inschrijven. Is het niet iets wat je zoekt, dan kijk je gewoon verder of maak je zelf een activiteit aan.

Met anderen naar de laatste film, een kookclub beginnen, aan een tennistoernooi meedoen of een middagje breien in het dorpshuis? Er is veel mogelijk.

Via de site komen de mensen met elkaar in contact. Het kan een eenmalige afspraak zijn, maar wie weet komt er een vriendschap uit voort. Of mensen die bijvoorbeeld een wandelclubje gaan vormen. Het gaat vooral om gezelligheid. Samen uit in Zeeland is geen datingsite. Het is niet bedoeld voor mensen die een relatie zoeken, daar zijn andere websites voor.

Wij gaan er alles aan doen om zoveel mogelijk nieuwe leden te krijgen, zodat er meer mensen mee kunnen doen en nog meer activiteiten worden geplaatst. Voor bedrijven bieden we ook de mogelijkheid om hun activiteiten te plaatsen. Dus nodig zo veel mogelijk mensen uit om lid te worden, samen maken we Zeeland leuker.

site : www.samenuitinzeeland.nl
facebook : Samen uit in ZeelandZeker een hele leuke site om je aan te melden!!!

Groetjes van Marianne

www.geefeenbeetjeliefdedoor.nl

geefeenbeetjeliefdedoor@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat :-D
Dankjewel en een fijne dag
Wil je mij mailen dat kan naar geefeenbeetjeliefdedoor@gmail.com

groetjes van Marianne