woensdag 11 februari 2015

Stichting De Paardenkamp
Kom een dagje helpen

Met drie locaties en 120 paarden en pony’s is er altijd iets te doen bij De Paardenkamp, variërend van opruimen en verzorging tot klein en groot onderhoud. Alhoewel De Paardenkamp beschikt over een ‘familie’ van werknemers en vaste vrijwilligers, zijn extra handen altijd gewenst. Wilt u, alleen of met uw bedrijf of vereniging, graag een dag komen helpen, dan verzoeken we u contact op te nemen met Stichting De Paardenkamp. We organiseren soms meehelp dagen.  U beleeft een leuke dag onder begeleiding van onze vaste medewerkers en de bewoners zullen uw inspanningen uitermate waarderen. Ook kinderen die lid zijn van onze jeugdclub de Paardenkamp-Rangers helpen met enige regelmaat op de boerderij.
Borstel(mid)dagen:
Verder is er voor kinderen eenmaal per maand een borstelmiddag. Kijk hier voor het schema en aanmelden:  Voor volwassenen is er op vrijdag regelmatig een ochtend paardenborstelen. Wilt u meehelpen? Bel of mail dan met onze boerderij; vosseveld@paardenkamp.nl of telefoon 035-6016089.
Uiteraard bent u ook van harte welkom om ons gewoon te bezoeken. En bijvoorbeeld de paarden een knuffel of iets lekkers te geven.  Voor een overzicht van de mogelijkheden voor bezoek, eventueel met kinderen of als groepsuitje,klikt u hier voor Bezoek De Paardenkamp.

Zo wordt u donateur van Stichting De Paardenkamp
  • Maak een bedrag naar keuze (minimaal 15 euro) over op rekening IBAN NL68 INGB 0000 6316 24 ten name van Stichting De Paardenkamp. Vult u altijd het formulier in op de site, ook als u zelf overmaakt, dan kunnen wij u de nieuwsbrief toesturen.
  • U ontvangt dan vier maal per jaar onze nieuwsbrief en kunt speciale evenementen bezoeken die alleen toegankelijk zijn voor donateurs, de “Vrienden van De Paardenkamp”.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat :-D
Dankjewel en een fijne dag
Wil je mij mailen dat kan naar geefeenbeetjeliefdedoor@gmail.com

groetjes van Marianne