zondag 1 februari 2015

Stichting Madelief Boon


Stichting Madelief Boon
Wij hebben dan EINDELIJK een rekeningnummer..
NL40 RABO 0300714564 tnv Stichting Madelief Boon
Dan kunnen we vanaf nu echt gaan starten met alle super leuke acties speciaal voor Madelief, dus heb je ideeën neem gerust contact!!
Doelstelling stichting Madelief.
Stichting Madelief heeft meerdere doelen. Het primaire doel is het genereren van financiële middelen ter bestrijding van alle kosten die gemaakt moeten worden om Madelief te behandelen. Deze worden niet door de verzekeraar of andere instanties vergoed.
Onder deze kosten vallen onder zaken die (in) direct van invloed zijn op de behandeling, denk hierbij aan kosten voor levensonderhoud, reis- en verblijfkosten van zowel Madelief als het gezin in binnen - en buitenland.
Een tweede doel is het ondersteunen van Madelief en het gezin op het gebied van PR en communicatie. Hier valt oa het overleg met sponsoren die iets voor Madelief willen gaan organiseren. Op deze manier kan de familie Boon zich primair richten op de behandeling en ondersteuning van Madelief en alles wat daarbij komt kijken en uiteraard decors voor de rest van het gezin.
Ten slotje heeft stichting Madelief Boon geen winstoogmerk. De stichting vergaart de gelden en andere zaken slechts als bewaarder/tussenstation ten behoeve van bovenstaande.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat :-D
Dankjewel en een fijne dag
Wil je mij mailen dat kan naar geefeenbeetjeliefdedoor@gmail.com

groetjes van Marianne