woensdag 25 februari 2015

Zoek elkaar. Vind elkaar. Zorgvoorelkaar.com!

Hoe werkt Zorgvoorelkaar?

Iedereen kan wel eens een handje extra gebruiken. Een klusje in huis of tuin, hulp met de boodschappen of vervoer, samen een gezellig uitje maken, sportief bezig zijn met een maatje of begeleiding vanuit een PGB. Eenmalig of voor langere tijd, vrijwillige hulp of professionele (betaalde) hulp, alles kan en mag! Veel vrijwilligers, zorgprofessionals en zorg-, welzijns- en vrijwilligersorganisaties kunnen én willen u graag van dienst zijn.

Op Zorgvoorelkaar ziet u in een oogopslag wie u in uw buurt kan helpen. Eenvoudig, gemakkelijk en bovendien gratis.

Hoe werkt het?

Om gebruik te maken van Zorgvoorelkaar meldt u zich eerst aan. Aanmelden is vrijblijvend, gratis én het vergroot de veiligheid en betrouwbaarheid van Zorgvoorelkaar. Het kost slechts een minuut van uw tijd. U kunt daarna hulp vinden op 2 manieren:

1. Plaats een hulpvraag. Door het slimme e-matchingssysteem van Zorgvoorelkaar worden vrijwilligers en organisaties in uw buurt automatisch van uw hulpvraag op de hoogte gesteld. Zij nemen vervolgens bij interesse contact met u op.

2. Reageer op het hulpaanbod van vrijwilligers en organisaties. Er zijn al veel mensen en organisaties die hun hulp hebben aangeboden en wachten op een hulpvraag in hun buurt. Spreekt de vrijwilliger, zorgprofessional of organisatie u aan? Neem dan contact met ze op!

Hulp gevonden?

Zorgvoorelkaar zorgt voor een veilige, betrouwbare en anonieme omgeving om online met elkaar in contact te komen. U  kiest zelf hoe u daarna verder wilt. Tip van Zorgvoorelkaar: een kennismakingsgesprek is een logische vervolgstap. Hierin ontdekt u of het klikt en kunt u elkaars wensen en behoeften bespreken. Alle tips leest u hier!

Vragen?

Wilt u eerst nog iets meer weten? Bekijk dan de Veelgestelde Vragen. Uiteraard staan wij ook altijd voor u klaar bij vragen, neem hier contact met ons op.

www.zorgvoorelkaar.comGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat :-D
Dankjewel en een fijne dag
Wil je mij mailen dat kan naar geefeenbeetjeliefdedoor@gmail.com

groetjes van Marianne