zondag 22 maart 2015

WeHelpen.nlMet WeHelpen kun je hulp vragen en hulp aanbieden. Ook kun je samen met bekenden zorgen voor een hulpnetwerk voor een ander. Op WeHelpen vind je hulpvragen en mensen die hulp aanbieden. Zelf kun je makkelijk een account aanmaken en meehelpen.

Met WeHelpen help je mee. WeHelpen is gratis en voor iedereen.

WeHelpen wil helpen vanzelfsprekend maken
WeHelpen maakt het makkelijk om hulp te vragen, aan te bieden en te organiseren. Hiermee willen we helpen weer vanzelfsprekend maken en mensen motiveren mee te helpen.

WeHelpen is een coöperatie en de website wehelpen.nl wordt dankzij de inzet van leden van de coöperatie gratis aangeboden aan iedere inwoner van Nederland.

WeHelpen is een coöperatie en opgericht door Achmea, Bureauvijftig, CZ, Menzis, PGGM, Rabobank, The Caretakers en VitaValley. WeHelpen stimuleert het bieden van hulp en het helpen van elkaar via de website www.wehelpen.nl. Hoe groter de coöperatie wordt, hoe groter de sociale impact, de communicatie- en distributiekracht. Door samen te werken en investeringen te delen, creëren we een krachtige infrastructuur waarmee we bijdragen aan een samenleving waarin elkaar helpen vanzelfsprekend is.

Voor meer informatie over de coöperatie en de rol die je in de coöperatie kunt spelen, bezoek je onze coöperatiewebsite. Hier lees je hoe je kunt bijdragen aan de landelijke beweging WeHelpen.


De website wehelpen.nl is gratis en voor iedereen. 
Binnen een paar klikken kan er een hulpvraag worden aangemaakt of hulp worden aangeboden.

www.wehelpen.nl

groetjes van MarianneGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat :-D
Dankjewel en een fijne dag
Wil je mij mailen dat kan naar geefeenbeetjeliefdedoor@gmail.com

groetjes van Marianne