maandag 20 april 2015

Postmaatje Eefies

Veel oudere of zieke mensen zijn alleen of kunnen de deur niet meer uit om contact te maken en er is een grote groep die eenzaam is.
Met elkaar en een klein gebaar kan je dat leven een beetje opfleuren.
Dat vinden ze ook bij :

Postmaatje
Post maakt blij!

Vanuit dit idee zijn we vanuit Eefies begonnen met het schrijven naar oudere mensen.

Veel oudere mensen vinden het bestaan soms best eenzaam, zomaar een kaartje of brief kan hierin, al is het even, verandering brengen.

Via Eefies hebben we met behulp van dit fijne project al meerdere mensen aan elkaar weten te koppelen. Sommige ouderen vinden het fijn post terug te schrijven, anderen genieten simpelweg van het postmoment.

Graag zouden wij deze groep schrijvers nog groter maken.

Zou jij het leuk om te corresponderen met iemand uit het bejaardentehuis, neem dan contact op met Eefies, want post maakt blij!

http://eefies.nl/

facebook: Postmaatje Eefies

groetjes van Mariannegeefeenbeetjeliefdedoor@gmail.com

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooi initiatief, je blog! Jammer dat je zelf niet meer kunt handwerken, maar heel mooi dat je dit kunt doen. Ik ben zelf vrijwilliger voor deze stichting: http://www.palm2.nl/ Het is een kleine stichting, die actief is in India, om daar de allerarmsten te helpen. Op de site kun je alle info vinden.
    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik lees regelmatig je boeiende blog, die mij ook weer inspireerd en nadat ik werd getagd, heb ik jou getagd. Kijk maar of je de uitdaging wil aangaan en naar wat ik er van heb gemaakt. http://happyearlgrey.blogspot.nl/2015/04/kettingreactie.html
    Hartelijke groeten El

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat :-D
Dankjewel en een fijne dag
Wil je mij mailen dat kan naar geefeenbeetjeliefdedoor@gmail.com

groetjes van Marianne