vrijdag 5 juni 2015

Haken voor "Stichting de Parelvisjes"

Houd je van handwerken, vind je het leuk om iets voor een ander te maken en heb je nog wat tijd over?
Meld je dan aan bij deze stichting:
Stichting de Parelvisjes geeft gratis geschenkpakketjes aan ernstig en chronisch zieke kinderen en aan te vroeg geboren baby’s.

Bij ernstig ziek behoren heel veel nare en erge ziekten en aandoeningen. Deze kinderen zijn omgeven door verdriet, zorg en pijn… ziekenhuisopnamen en –bezoeken, nare prikken, vervelende onderzoeken, vieze pilletjes, etc.

Het pakketje dat ze van ons krijgen biedt hierin steun en hulp, stimuleert de zintuigen en brengt kinderen en hun ouders naar een heel andere wereld waarin ze even alle nare dingen kunnen vergeten. Ook helpt het pakketje het hechtingsproces tussen ouder(s) en kind te bevorderen en op peil te houden.

Een van de onderdelen is een gehaakt visje dat een hoofdrol speelt in het pakketje. De pakketjes worden uitgedeeld aan  kinderen in Nederland en België. De visjes worden door mensen uit Nederland en België gehaakt en opgestuurd naar de stichting.
Voor het visje is een hoofdrol weggelegd in ons cadeaupakket, dat wij als stichting (gratis) geven aan ernstig en chronisch zieke kinderen en te vroeg geboren baby’s.

Wil je ons helpen? Meld je (gratis) aan!

Wij verwelkomen je graag in ons team van haaksters….

site:
www.deparelvisjes.nl

facebookgroep:
https://www.facebook.com/deparelvisjes.nl


Groetjes van Marianne


geefeenbeetjeliefdedoor@gmail.com
#geefeenbeetjeliefdedoor

2 opmerkingen:

  1. Mooi initiatief! Want als er iets met je kind is kun je alle hulp en steun wel gebruiken lijkt me.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Helaas heeft de voorzitster na wanbeleid de stichting beëindigd. Ze wilde dit goede doel niet laten voorbestaan omdat ze er financieel het een groot fiasco is geworden. Zelf geeft ze als reden dat ze bedreigd werd, maar ze heeft het zelf over haar afgeroepen door andere goede doelen, waar ze haar stichting een kopie van is, in een slecht daglicht wilde zetten met valse onderzoeken en geruchten die ze verspreide op het internet met valse Facebook accounts en nep documenten. Er zijn bezorgde mensen geweest die geprobeerd hebben om haar tot aftreden te zetten maar ze sleept liever de stichting met haar val mee.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat :-D
Dankjewel en een fijne dag
Wil je mij mailen dat kan naar geefeenbeetjeliefdedoor@gmail.com

groetjes van Marianne