woensdag 1 juli 2015

Stichting MUTAZE


Heb je / hebben jullie muzikale talenten en wil je kijken of je talenten ook voldoende zijn om verder te komen in de muziekwereld, dan kan  Stichting MUTAZE   je misschien wel verder helpen.


Stichting MUTAZE is een instituut waar muziektalenten tegen kostprijs (onder motivatie) hun passie kunnen uitdragen middels audio- en videoproducties.
Stichting ter bevordering en ter promotie van kansarme muziektalenten waarbij, onder motivatie, complete promotiehulp kan worden verkregen tegen kostprijs.

MUTAZE is voortgekomen uit het besef dat vocalisten en muzikanten het vaak niet in hun eentje redden om verder te komen in de muziekwereld. Willen zij echter een professionele ondersteuning om hun naar grotere hoogten te stuwen, dan zijn ze vaak enorme bedragen kwijt voordat er uiteindelijk vooruitgang wordt geboekt.
Ik meen dat we met onze organisatie in onze regio een steunpunt kunnen zijn voor velen die serieuze plannen hebben met hun muzikale genen.
Ik heb daarin ook een paar fantastische bestuursleden, Anton van der Wijst en Sandra Bakker, in gevonden die de gezamenlijke gedachte met elkaar delen, elk met zijn of haar specialisme.
Maar ook wij moeten het kaf van het koren scheiden en de feitelijke kanshebbers onder onze hoede nemen.
En ik ben de laatste die zal zeggen dat wij alle wijsheid in pacht hebben, maar ons uitgangspunt is zuiver en eerlijk; we zullen diegenen die kansloos zijn dat ook moeten vertellen.
Maar is er plaats en denk je dat jij het in je hebt om gehoord te worden dan zullen wij er zoveel mogelijk aan doen om jou te begeleiden naar je uiteindelijke doel.

Frans van Aken

MUTAZE zoekt vrijwilligers: Vocalisten, textwriters, muzikanten en composers....in alle stijlen en categorieen. Meld jezelf aan op

site :  www.mutaze.nl

facebook : klik hier  Stichting MUTAZEGroetjes van Marianne

geefeenbeetjeliefdedoor@gmail.com
#geefeenbeetjeliefdedoor
#muziektalent

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat :-D
Dankjewel en een fijne dag
Wil je mij mailen dat kan naar geefeenbeetjeliefdedoor@gmail.com

groetjes van Marianne